SAKARYA / FERİZLİ - Şehit Hacı Uzun İlkokulu

Nis

2023-2024 Akıl ve Zeka Oyunları okul turnuvası sonuçlandı.İlçe turnuvasında okulumuz temsil edecek öğrencilerimiz Qbıtz Ömer Huzeyfe HARBİ,Mangala Fatmagül BELİN,Pentago Mehmet Emin HARBİ,Küre Gümüş TEZCAN,Equılıbrıo Ayşenur DURMAZ oldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programımızı gerçekleştirdik. 3-E Sınıfı gösterilerini sundular.Okulumuz gitar grubu öğrencileri Çanakkale temalı türküleri gitar eşliğinde seslendirdiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma gününde 1-D ve 1-E Sınıfı öğrencileri gösterilerini sundular.Ayrıca okulumuzda düzenlediğimiz İstiklal Marşı yarışmasında birinci olan öğrencilere ödüllerini sınıf öğretmenleri takdim etti.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı faliyet alanındakı Atasözü ve deyimler okumaları kapsamında öğrencilerimiz atasözü ve deyimler resimleme etkinliği yaptılar.Bunun sonucunda orataya çıkan ürünlerle de sergi düzenlediler.Bu etkinliği ve sergiyi düzenleyen 4-D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Aliye YAVUZARSLAN'a , 4-E sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Rukiye ÇİÇEK'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza Sevgili Günlük Şah MAt,Sevgili Günlük Yengeçlerle Mücadele,Mino'nun Yuvası Nerede? kitaplarının yazarı Özgür YILMAZER geldi. Ferizli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi konferans salonunda Yazar okur buluşması ve imza günü etkinliği düzenlendi.Kitapların yazarı Özgür YILMAZER beye ve bu organizasyonu düzenleyen öğretmenerimiz Aliye YAVUZARSLAN'a ve Rukiye ÇİÇEK' e, ayrıca Ferizli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yasemin KOZAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında 3-A,2-A,2-D sınıfı öğrencileri Agora Avm Sinemalarında Rafadan Tayfa filmini izlediler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında "Sosyal Sorumluluk Saati"nde Sakarya'daki tüm okullarla birlikte kitap okuma saati düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında 1-B sınıfı okuma bayramı düzenledi.Çocuklarımızın ve öğretmenimizin hazırladığı gösterileri velilerimiz ile seyrettik.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda çocuklarımız sınıflarımızda akıllı tahta uygulamalarını kullanarak kelime oyunları oynadılar.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda hitabet etkinlikleri düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda komedi saati düzenlendi.Çocuklarımız komik anılarını ve bildikleri fıkraları paylaştılar.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında sosyal sorumluluk saatinde  öğrencilerimizle sokak hayvanları için belli noktalara mama ve su bıraktılar.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında 3. Sınıflar arası bilgi yarışması etkinliği düzenlendi.

Ock

Ferizli Merkez Cami'nde Üsküdarlı Nasrettin Hoca Etinliğine katıldık.Çocuklarımız Hacivat Karagöz gösterisi,Halat çekme yarışması,Bilgi yarışması,Balon şişirme yarışması gibi etkinliklerle güzel vakit geçirdiler.Organizasyonu düzenleyen Ferizli Müftülüğü ve Ferizli Belediyesine teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında tecrübe paylaşımı etkinliği düzenlendi.TSK personeli velimiz çocuklarımıza mesleği hakkında bilgi verdi.