SAKARYA / FERİZLİ - Şehit Hacı Uzun İlkokulu

Eyl

13 Eylül 2023 Çarşamba günü İlköğretim Haftası ilçe programı okulumuzda düzenlendi. Ferizli Kaymakamı,İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ferizli Belediye Başkanı, İlçe Protokolü, Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımı ile program gerçekleşti. 1-B,4-E,4-D Sınıfı öğrencileri gösterilerini sundular. 4-C sınıfı öğrencisi Elanur AKTAŞ ve 2-A sınıfı Öğrencisi Elif Sare ÇİÇEK şiirlerini okudular. Eski Öğrencimiz İdil İŞCAN bayrak devir teslimini 1-B sınıfı öğrencisi Fatma Sare GÖKTEPE'ye devretti. Programa katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okulun ilk gününde Ferizli Kaymakamı Hasan BALCI,Ferizli Belediye Başkanı İsmail GÜNDOĞDU, Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner YILMAZ ve Şube Müdürleri Muhammet TURGUT ve Asım TOK okulumuzu ziyaret ettiler.1.sınıf öğrencilerimize boyama kitabı ve boya kalemleri hediye ettiler. Bu ziyaretlerinden ötürü ve bizleri yanlız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri Cuma günü ilk ders saatinde sınıf öğretmenleri Arzu TÜRK eşliğinde okul bahçemizi temizlediler.Öğrencilerimize de hep söylediğimiz gibi ''Kirletmemek, temizlemekten daha kolaydır.''

Bu etkinliğimizde bize yardımcı olan 4/D sınıfı öğrencilerine ve öğretmenleri Arzu TÜRK'e  teşekkür ediyoruz..

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ŞEHİT HACI UZUN EL ELE!!!

Haz

3. Sınıflarımız 02 Haziran 2023 Cuma günü Doğada Bir Gün Gezisi düzenlediler.Etkinlik alanında eğlenirken öğrendiler.

Haz

2. Sınıflarımız 26 Mayıs 2023 Cuma günü Doğada Bir Gün etkinlik alanına gezi düzenlediler.Çocuklarımız eğlenirken aynı zamanda öğrendiler.

Haz

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Serra KUDU 50 m serbest yüzmede 40.34,50 m sırt kategorisinde 49.99,100 m sırtta 1.45.37 sürede tamamlayarak Gebze 10 yaş bölge finali katılım barajını geçerek madalya almaya hak kazanmıştır.

Haz

Okulumuz Sakarya'da Geleneksel Çocuk Oyunları İl Finalinde Yağ Satarım oyununda 2/B sınıfı ile ,Mendil Kapmaca oyununda 3/A sınıfı  ile ve Kaleli Yakan Top oyununda 4/C sınıfı ile tüm kategorilerde 3. oldu. Bu başarıyı okulumuza taşıyan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ve Colgate arasında imzalanan protokol kapsamında 3. sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere okulumuza gelen diş macunu ve diş fırçası setini 3. sınıf öğrencilerimize dağıttık. Sağlıklı diş gelişimi için öğretmenlerimiz diş fırçalamanın önemini hatırlattılar.Bu kampanya için ilgili firmaya teşekkür ederiz.

May

1/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Saadet İŞCAN Hayat Bilgisi dersi "Yaşadığım Yer" konusunun daha iyi pekiştirilebilmesi için Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ettiler. Muhtarımız Taccettin DURMUŞ'a konuk severliği için teşekkür ederiz.

May

SMA Tip 1 hastası bebeğimiz Karan REİS için düzenlenen yardım kampanyasında 32460 tl toplanmıştır. Toplanan yardımları çocuğumuzun hesabına yatırmış bulunmaktayız.Emeği bulunan tüm öğretmenlerimize, velilerimize, özellikle yardımsever öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.Bu süreçte öğrencilerimizin notları da bizleri duygulandırdı.Karan'a umut olur inşallah...

May

Okulumuz 2/A ve 2/C sınıfı öğrencilerine Toplum Sağlığı yetkilileri tarafından Çölyak farkındalık eğitimi verildi. Çölyak hastası olan 2/A sınıfı öğrencisi Saih AKÇAM ve 2/C sınıfı öğrencisi Talha KURCAN'a Toplum Sağlığı yetkilileri tarafından glutensiz yiyeceklerin bulunduğu sepet hediye edildi.

May

Okulumuz 4/C Sınıfı Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Turnuvasında Kaleli Yakan Top oyununda ilçe birincisi oldu.Yarışmaya katılan öğrencilere ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3/A Sınıfı Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Turnuvasında Mendil Kapmaca oyununda ilçe birincisi oldu.Yarışmaya katılan öğrencilere ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun bahçesini öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle temizledik..

Okulumuz emekli öğretmeni Ali IŞIK'la söyleşi.