SAKARYA / FERİZLİ - Şehit Hacı Uzun İlkokulu

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında tecrübe paylaşımı etkinliği düzenlendi.TSK personeli velimiz çocuklarımıza mesleği hakkında bilgi verdi.

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI  KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SEVDİKLERİ OYUNCAKLARI VE ARKADAŞLARI İLE OYUN OYNADILAR.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerimiz yeteneklerini paylaştılar.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftsı etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda öğrencilerimiz arkadaşları ve öğretmenleri ile sevdikleri seyleri paylaştılar.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda bilgi yarışmaları düzenlendi.Çocuklarımız eğlenerek öğrendiler.

Ara

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEĞERLER KULÜBÜ ÖĞRETMENİ VE OKULUMUZ ÇEDES KORDİNATÖR ÖĞRETMENİ Mahmude FERAT SERDAROĞLU VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE DEFNE FİDANI DİKİMİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. Etkinlik Sakarya Valiliği himayesinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve Sakarya Orman Bölge Müdürlüğünün destekleriyle gerçekleştirilmiştir.

Ara

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA FİLİSTİN'E DESTEK KERMESİ DÜZENLENDİ. KERMESTE TOPLANAN 41650 TL DİYANET VAKFI HESABINA YATIRILDI. KERMESTE SATILACAK ÜRÜNLERİ TEDARİK EDEN VE ALIŞVERİŞ YAPAN VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ,ÖĞRETMENLERİMİZ,FERİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Ferizli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından 4. sınıflarımıza yönelik trafik eğitimi düzenlendi.Bu eğitime katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA  SINIFLARIMIZDA BOYAMA,ŞİİR, RESİM, KES YAPIŞTIR ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ. BİGİLENDİRME ÇALIŞMALARI VE PANO ÇALIŞMASI YAPILDI. ÇALIŞMALARA KATILAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ 4-C VE 4-D ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ SERDİVAN TRAFİK PARK'I ZİYARET ETTİLER.TRAFİK KURALLARINI YERİNDE GÖREREK ÖĞRENDİLER.

Ara

24 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ OKULMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ.1-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMEN DEMEK,2-C SINIFI CANIM ÖĞRETMENİM,4-D SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMEN ADLI GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

1 Kasım 2023 tarihinde velilerimizin katılımı ile Cumhuriyet Bayramı okul programımızı gerçekleştirdik.Gösterilerini sunan 2-A,2-C,2-D,3-A,B,C,D,E ,4-C,4-D,4-E öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

1 Kasım 2023 Çarşamba Günü Sayın Kaymakamımız Hasan BALCI,Belediye Başkanımız İsmail GÜNDOĞDU ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Soner YILMAZ,Protokol üyeleri,Meslek Odaları Başkanları,Halkımız,Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla Cumhuriyet Bayramı yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.Bu yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim 2023 Pazar Günü Fikret İsmet Anadolu Lisesi bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programı düzenlendi.Okulumuzu 3-D Sınıfından Nefes KIRCAALİ Cumhuriyet şiiriyle,4-D,E Sınıfı öğrencileri Zeybek oyunuyla,3. Sınıflarımız Feda Türkiyem gösterisiyle temsil ettiler.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

13 EKİM DÜNYA AFET GÜNÜNDE SINIFLARIMIZDA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ YAPILDI. AKABİNDE TÜM SINIFLARIN KATILIMIYLA AFET TATBİKATI YAPILDI.ACİL TOPLANMA YERİNDE TÜM SINIFLARIMIZ SIRA OLDULAR.