SAKARYA / FERİZLİ - Şehit Hacı Uzun İlkokulu

Ara

OKULUMUZ 4-C VE 4-D ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ SERDİVAN TRAFİK PARK'I ZİYARET ETTİLER.TRAFİK KURALLARINI YERİNDE GÖREREK ÖĞRENDİLER.

Ara

24 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ OKULMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ.1-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMEN DEMEK,2-C SINIFI CANIM ÖĞRETMENİM,4-D SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMEN ADLI GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

1 Kasım 2023 tarihinde velilerimizin katılımı ile Cumhuriyet Bayramı okul programımızı gerçekleştirdik.Gösterilerini sunan 2-A,2-C,2-D,3-A,B,C,D,E ,4-C,4-D,4-E öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

1 Kasım 2023 Çarşamba Günü Sayın Kaymakamımız Hasan BALCI,Belediye Başkanımız İsmail GÜNDOĞDU ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Soner YILMAZ,Protokol üyeleri,Meslek Odaları Başkanları,Halkımız,Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla Cumhuriyet Bayramı yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.Bu yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim 2023 Pazar Günü Fikret İsmet Anadolu Lisesi bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programı düzenlendi.Okulumuzu 3-D Sınıfından Nefes KIRCAALİ Cumhuriyet şiiriyle,4-D,E Sınıfı öğrencileri Zeybek oyunuyla,3. Sınıflarımız Feda Türkiyem gösterisiyle temsil ettiler.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

13 EKİM DÜNYA AFET GÜNÜNDE SINIFLARIMIZDA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ YAPILDI. AKABİNDE TÜM SINIFLARIN KATILIMIYLA AFET TATBİKATI YAPILDI.ACİL TOPLANMA YERİNDE TÜM SINIFLARIMIZ SIRA OLDULAR.

Eyl

13 Eylül 2023 Çarşamba günü İlköğretim Haftası ilçe programı okulumuzda düzenlendi. Ferizli Kaymakamı,İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ferizli Belediye Başkanı, İlçe Protokolü, Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımı ile program gerçekleşti. 1-B,4-E,4-D Sınıfı öğrencileri gösterilerini sundular. 4-C sınıfı öğrencisi Elanur AKTAŞ ve 2-A sınıfı Öğrencisi Elif Sare ÇİÇEK şiirlerini okudular. Eski Öğrencimiz İdil İŞCAN bayrak devir teslimini 1-B sınıfı öğrencisi Fatma Sare GÖKTEPE'ye devretti. Programa katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okulun ilk gününde Ferizli Kaymakamı Hasan BALCI,Ferizli Belediye Başkanı İsmail GÜNDOĞDU, Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner YILMAZ ve Şube Müdürleri Muhammet TURGUT ve Asım TOK okulumuzu ziyaret ettiler.1.sınıf öğrencilerimize boyama kitabı ve boya kalemleri hediye ettiler. Bu ziyaretlerinden ötürü ve bizleri yanlız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri Cuma günü ilk ders saatinde sınıf öğretmenleri Arzu TÜRK eşliğinde okul bahçemizi temizlediler.Öğrencilerimize de hep söylediğimiz gibi ''Kirletmemek, temizlemekten daha kolaydır.''

Bu etkinliğimizde bize yardımcı olan 4/D sınıfı öğrencilerine ve öğretmenleri Arzu TÜRK'e  teşekkür ediyoruz..

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ŞEHİT HACI UZUN EL ELE!!!

Haz

3. Sınıflarımız 02 Haziran 2023 Cuma günü Doğada Bir Gün Gezisi düzenlediler.Etkinlik alanında eğlenirken öğrendiler.

Haz

2. Sınıflarımız 26 Mayıs 2023 Cuma günü Doğada Bir Gün etkinlik alanına gezi düzenlediler.Çocuklarımız eğlenirken aynı zamanda öğrendiler.

Haz

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Serra KUDU 50 m serbest yüzmede 40.34,50 m sırt kategorisinde 49.99,100 m sırtta 1.45.37 sürede tamamlayarak Gebze 10 yaş bölge finali katılım barajını geçerek madalya almaya hak kazanmıştır.

Haz

Okulumuz Sakarya'da Geleneksel Çocuk Oyunları İl Finalinde Yağ Satarım oyununda 2/B sınıfı ile ,Mendil Kapmaca oyununda 3/A sınıfı  ile ve Kaleli Yakan Top oyununda 4/C sınıfı ile tüm kategorilerde 3. oldu. Bu başarıyı okulumuza taşıyan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ve Colgate arasında imzalanan protokol kapsamında 3. sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere okulumuza gelen diş macunu ve diş fırçası setini 3. sınıf öğrencilerimize dağıttık. Sağlıklı diş gelişimi için öğretmenlerimiz diş fırçalamanın önemini hatırlattılar.Bu kampanya için ilgili firmaya teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4/C Sınıfı Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Turnuvasında Kaleli Yakan Top oyununda ilçe birincisi oldu.Yarışmaya katılan öğrencilere ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.