SAKARYA / FERİZLİ - Şehit Hacı Uzun İlkokulu

Nis

Çocuk Oyunları son elemeleri "Yağ Satarım Bal Satarım" İlçe birinciside bizden.

Nis

Mendil Kapmaca İlçe elemelerinde tüm okulları eleyen okulumuz 3/D sınıfı ilçe şampiyonu oldu.

Nis

Okulumuz 4/E sınıfı "Kaleli Yakantop"ilçe birincisi olup ilçemizi ilde temsil etmeye hak kazandı.

Nis

İlçemiz Emniyet Müdürlüğünün 10 Nisan Polis Günü nedeniyle açmış olduğu fotoğraf sergisini okulumuzun minik 1. sınıfları gezmeye devam ediyor.

Nis

3/E sınıfımızdan pamukta fasulye....!

Nis

3/E sınıfı öğrencileri "Geometrik Şekillerle" etkinlik yaptı.

Nis

3/B sınıfı öğrencilerimiz geometrik şekillerle Fen Bilimleri "Doğal ve Yapay Çevre" tasarladı.

Nis

Okulumuzda görev yapan idareci ve öğretmenlerin okuduğu kitapları merak ettik.

Nis

İlçemiz Emniyet Müdürlüğünün açmış olduğu sergiyi gezdik.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı Öğrencisi DURU ZEYNEP AKDEMİR “Bağımlı Olma” adlı edebi eseri ile il birinciliği ödülünü valimizin ellerinden almıştır.

Nis

İlçemiz İnönü Mahallesine Muhtar seçilen Tayfun Bey sevincini bizlerle paylaştı.

Nis

23 Nisan için okulumuz öğretmen ve öğrencileri hazırlıklarına başladı.

Nis

Geleneksel çocuk oyunlarında "Yağ Satarım Bal Satarım" oyunu elemelerine devam.

Mrt

Okulumuz öğrencilerin evlerine gitmesiyle temizlik elemanlarımız tarafından temizlenip bir sonraki eğitim gününe hazır hale getirildi.

Mrt

Okulumuza İşkur kapsamında görevlendirilen güvenlik personeli ile okulumuz daha güvenli.